Összesen 24 kérdés

Törekszünk arra, hogy a jelentkezésed után minél előbb felvegyük Veled a kapcsolatot. Ha az étteremvezető is és Te is úgy döntesz, hogy a Meki a legjobb Számodra, akkor elkezdődik a beléptetésed folyamata, ami – minden szükséges dokumentum elintézésével – maximum pár napig tarthat! Tehát ha most jelentkezel, akár egy hét múlva már Mekis lehetsz!

Az étterem, beleértve a vendégtér és a mosdók tisztántartása az éttermi kollégák feladata. Minden műszak elején a műszakvezetővel egyeztetve beszélitek meg, ki végzi el a takarítási feladatokat.

Igen, várunk szeretettel. Ezt az igényed kérjük, hogy a jelentkezésnél add le.

Mindenki számára adott a karrierlehetőség, csak rajtad áll, mit tudsz kihozni a kínálkozó lehetőségekből.

A munkanapodon a beosztásod szerinti munkarendben kell megjelenned. Egy műszak alapvetően 8 óra, de ez természetesen változhat annak megfelelően, hogy teljes vagy részmunkaidőben dolgozol, illetve, hogy túlórát vállalsz-e. A munkaidőd alatt a jogszabályokban meghatározott szünetet kapod meg, ami minimum 20 perc. Ez a munkaidő hosszával több is lehet, illetve természetesen lehetőséged van rövidebb pihenőket tartani a műszakban. Mindezt a műszakvezetővel kell egyeztetned!

A válaszunk igen. Minden éttermünk rendelkezik öltőzővel, ahol külön mosdó és egyben zuhanyzó biztosítja azt, hogy munkakezdés előtt vagy után felfrissíthesd magad!

A borravalót nem lehet elfogadni. Amennyiben a vendég mégis élni kíván ezzel a lehetőséggel, meg kell kérni arra, hogy a kasszáknál található alapítványi perselybe dobja be a pénzt. Tudtad, hogy eddig több mint 8500 családnak segítettünk a perselybe dobott adományokkal?

Természetesen. Már a jelentkezésnél meg kell adnod, melyik éttermünkben vállalnál szívesen munkát.

Az ebédszünetekben ingyenes személyzeti fogyasztást biztosítunk. A munkaviszony időtartama alatt az McD Card használatával pedig 20% kedvezményt adunk termékeink árából. A választható termékek, valamint az McD Card igénybevételének feltételei éttermenként eltérőek. A részletekről a felvételi folyamat során kollégáink adnak tájékoztatást.

A konyhában van szagelszívó, ám mint otthon is, bizony itt is előfordulhat, hogy sütés után nyomot hagy az olaj illata a ruházatodban, vagy a hajadban. Munka közben a munkaruhádban fogsz dolgozni, a saját ruháid külön öltözőhelyiségben és szekrényekben tárolhatod, így ezeket műszak után ismét frissen húzhatod fel.

Türelmesek vagyunk, és azon munkálkodunk, hogy vérbeli Mekissé válj. Felkészült trénereink és az étterem vezetője mindenben a rendelkezésedre áll, gondoskodunk arról, hogy mindent megtanulj!

Igyekszünk minden kérést figyelembe venni. Ugyanakkor ahhoz, hogy jó csapatjátékossá válj, meg kell tanulnod, hogyan készülnek a szendvicsek, és hogyan szolgáljuk ki vendégeinket. Idővel aztán kialakulhat, melyik az a terület, ami szerinted és az étteremvezetőd szerint is a legjobban passzol Hozzád.

A beosztásod mindig egy héttel előre megtudod. Tervezéskor online leadhatod, mikor szeretnél dolgozni. Az éttermi vezetőid figyelembe veszik, ha iskolába jársz és azt is, ha nem mindig tudsz hétvégén dolgozni.

A beosztásod mindig egy héttel előre megtudod. A beosztás készítés előtt online leadhatsz egy szabadnap kérelmet, amiben megadhatod, mikor szeretnél vagy nem szeretnél dolgozni. A beosztás elkészítése során ezt figyelembe veszik éttermi vezetőid. Igyekszünk figyelembe venni, ha iskolába jársz és azt is, ha nem szeretnél éjszaka dolgozni.

Természetesen. A McDonald’s több iskolaszövetkezettel dolgozik együtt. Válaszd ki, melyik étteremben szeretnél dolgozni, és abban az étteremben érdeklődj, hogy melyik iskolaszövetkezet tagjaként tudsz munkát vállalni!

A Meki Központi Irodájába a nyitott pozíciókat hivatalosan meghirdetjük, és ugyanannyi esélyed van pályázni, mint bárki másnak. Sok irodai kolléga étteremben kezdte pályafutását úgy, ahogy most Te! Automatikus irodai pozíciót azonban nem tudunk garantálni.

A munka törvénykönyvének megfelelően járulunk hozzá a munkába járásodhoz. Az ezen felüli költségtérítés lehetősége éttermenként eltérő. Erről mindig a felvételi beszélgetéskor adunk tájékoztatást.

Egyáltalán nem! A Mekis munkához nincs szükséges elvárt szakmai tapasztalat. Szeretettel várunk, ha már dolgoztál étteremben és akkor is, ha még nem.

A belépéshez az első és legfontosabb, hogy Mekis akarj lenni. Ami a gyakorlati részét illeti: érvényes tüdőszűrő eredmény, üzemorvosi vizsgálat és a szükséges adminisztrációhoz néhány személyes dokumentum. Ezekről pontosan a felvételi folyamat végén, az étteremben tájékoztatnak majd.

Mivel a vendégeinknek ételt adunk, szigorúan meg kell felelnünk bizonyos élelmiszerbiztonsági előírásoknak (például konyhai munkavégzés nem lehetséges műkörömmel). De az, hogy tetoválásod, piercinged, műkörmöd van, ne akadályozzon meg abban, hogy jelentkezel hozzánk. Mert egészen biztosan találunk olyan megoldást, ami mindenki számára elfogadható.

A szabadnapkérelmednek és a jogszabályoknak figyelembevételével alakítjuk ki közösen úgy a beosztásod, hogy jusson időd munkára, tanulásra, családra, vagy amire épp szeretnéd.

Semmi akadálya. :) Minden megkezdett túlórát kifizetünk, de fontos tudnod csak annyi plusz munkát végezhetsz, amennyit a törvény megenged.

Ez számunkra nem kérdés. Biztonságos, kiszámítható, megbízható, stabil munkahelyet kínálunk. Etikus vállalatként minden munkavállalónk bejelentett bért kap, a bér után pedig minden járulékot befizetünk a munkatársaink után.

Mindenkit várunk! A Meki egy nagy család, ahol nem csak barátságok szövődnek, hanem már meglévő barátok is bekerülhetnek! Vannak éttermek, ahol extra juttatást kap az a kolléga, akinek barátai is a csapat tagjai lesznek!